Populární dresink, který dochutí každý salát z těstovin, zeleniny, masa i ryb.
Doba přípravy:
15 minut
Na 4 porce:
2 čerstvé žloutky
250ml slunečnicového oleje
4 lžíce šlehačky
2 lžíce citronové šťávy
1 lžíce limetové šťávy
1 polovina červené papriky
1 červená paprika v kyselém nálevu
1 lžička středně ostré hořčice
1 lžíčka mleté sladké papriky
sůl, černý pepř, tabasco
Postup:
V nádobě na šlehání rozšlehejte žloutky s hořčicí, solí a pepřem, přidejte citronovou a limetkovou šťávu a důkladně rozmíchejte. Tenkým proudem pak přilévejte slunečnicový olej a stále šlehejte. Vznikne krémová hmota. Čerstvou i nakládanou papriku nakrájejte nadrobno, přidejte do krému společně s mletou paprikou a několika kapkami tabasca. Osolte, opepřete a nakonec do krému vmíchejte šlehačku. Nechte vychladit v chladničce.
|
Výrazná omáčka, která je skvělá se zeleninou. Tento dresink je stvořen pro všechny milovníky sýrů a výjimečných chutí.
Domácí remuládu můžete použít na listové saláty, bramborový salát, vaječné speciality, nebo k vařenému hovězímu masu.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.