Výrazná omáčka, která je skvělá se zeleninou. Tento dresink je stvořen pro všechny milovníky sýrů a výjimečných chutí.
Doba přípravy:
10 minut
Na 4 porce:
40 g rokfóru nebo gorgonzoly
100 g zakysané smetany
40 g hrubě nasekaných vlašských ořechů
3 lžíce pomerančové šťávy
2 lžíce oleje z vlašských ořechů
1-2 lžíce bílého vinného octa
špetka moučkového cukru
sůl, pepř
Postup:
Do mísy rozdrobte na malé kousky sýr a vidličkou ho ještě rozmačkejte. Přidejte zakysanou smetanu a důkladně prošlehejte. Přilijte pomerančovou šťávu, ořechový olej a vinný ocet a promíchejte. Osolte, opepřete a dochuťte moučkovým cukrem. Nakonec vmíchejte vlašské ořechy.
|
Populární dresink, který dochutí každý salát z těstovin, zeleniny, masa i ryb.
Domácí remuládu můžete použít na listové saláty, bramborový salát, vaječné speciality, nebo k vařenému hovězímu masu.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.