Ahoj všem, jaké vitamíny jste brali v těhotentsví? A znáte Sunar gravimilk? Jakou s ním máte zkušenost?
S gravimilkem od Sunaru jsem velice spokojená. Pila jsem ho během prvního těhotenství a teď ho piji i během druhého, protože se mi opravdu osvědčil.
Taky Gravimilk doporučuju. Mně moc chutná a dávám si ho občas i teď
Můžu doporučit jako výborný doplněk na podporu laktace a chuťově je taky velmi dobrý :)
I já ho mohu jen doporučit, pila jsem ho v těhotenství i po porodu a skvěle mi zvýšil laktaci.
Brala některá z vás i železo ? Napsal mi ho doktor, ale co mi to dělá za problémy to je hrůza :(
Kvůli čemu se Mirko ptáš ? Já jediné co jsem během těhotenství brala byly vitamíny a železo jsem brala až po porodu kvůli větší ztrátě krve.
To já v těhu brala jenom betulu kvůli imunitě, železo jsem brala až po porodu kvůli ztrátě krve.
Žena je v těhotenství hodně oslabená a vitamíny je třeba doplňovat. Já jsem si oblíbila tyto multivitamíny https://www.alpik.cz/pregnancy-complex-natural-multivitamin-pro-tehotne-120-kapsli-viridian/. Krásně mi sedly a doplnily kompletně hladinu vitamínů.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.