facebook
Příjemnou noc, je středa 30.10.2024 a svátek slaví Štěpánka

Darování vajíček - zkušenosti

První příspěvek v tématu Darování vajíček - zkušenosti
Margaretad | 13.10.2024 10:25 | Darování vajíček - zkušenosti | ID: 47665
Margaretad

Dobrý den, mám takový osobní dotaz - máte prosím někdo zkušenost s darováním vajíček? Litujete toho nebo byste do toho šly znovu?

Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
sabinka | 16.10.2024 21:59 | ID: 47689
lenuliiinka

Zdravím, já rozhodně ano, vlastně to mám v plánu - poprvé mám za sebou a nijak to nebolelo a hlavně, ten pocit, že jste užitečná a pomůžete je nejvíc. Doporučím kliniku IVF Zlín, kde jsem byla já a bylo o mě perfektně postaráno po všech stránkách.

JáKarla | 19.10.2024 22:42 | ID: 47716
lenuliiinka

Dobrý den, já s darováním vajíček osobní zkušenost mám a vůbec toho nelituji, spíš naopak :) Šla bych do toho znovu, protože mám dobrý pocit, že jsem mohla někomu pomoci splnit sen o rodině. Já jsem teda byla ve Zlíně a musím říct, že spokojenost maximálně. Samotný proces byl dobře vysvětlený, zdravotní péče byla skvělá, a i když to není úplně bez nepohodlí, pro mě to rozhodně stálo za to. Ale je to samozřejmě hodně osobní rozhodnutí a určitě doporučuji se poradit s odborníky, abyste měla všechny potřebné informace. ????

Diana K. | 20.10.2024 21:53 | ID: 47726
lenuliiinka

Holky, kde bych si prosím o klinice mohla přečíst nějaké informace? Poradíte?

Kajolka | 24.10.2024 22:04 | ID: 47811
lenuliiinka

Tady máte přímo odkaz na jejich stránky, kde najdete veškeré informace, včetně kontaktu na kliniku www.ivf-zlin.cz/darovani-vajicek

lenuliiinka | 29.10.2024 17:21 | ID: 47846
lenuliiinka

Dobrý den! Sama mám s darováním vajíček zkušenost, takže chápu, že hledáte reálné pohledy na to, jak to probíhá :) Proces byl sice náročný, ale díky kvalitní péči na klinice jsem se cítila v dobrých rukou. Já jsem teda taky byla na zlínské klinice. Kdybych se rozhodovala znovu, váhala bych možná jen kvůli časovým nárokům a nutnosti podstoupit hormonální přípravu, ale zkušenosti jako takové nelituji. Doporučuji promluvit si s odborníky, kteří vám mohou vysvětlit všechny podrobnosti, abyste si udělala vlastní obrázek.

1

zalozka