facebook
Dobré ráno, je čtvrtek 21.11.2024 a svátek slaví Cecílie

šetrné barvy na vlasy

První příspěvek v tématu šetrné barvy na vlasy
TanaH | 11.11.2024 13:48 | šetrné barvy na vlasy | ID: 47913
TanaH

ahojte, jsou tu ženy, které mají také problém s normální barvou na vlasy? Potřebovala bych nějaké typy na šetrné barvy, které tolik nepoškozují vlasy.

Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
DanickaKa | 11.11.2024 19:14 | ID: 47923
TanaH

Já jsem dlouho hledala ideální šetrnou barvu, která bude dobře krýt a bude mít studený odstín, který ke mně jde nejlíp a úplně perfektní je tahle https://www.khadi.cz/rostlinne-barvy-na-vlasy odstín je náhderný a barva perfektně kryje, drží a snadno se používá. Je stoprocentně rostlinná takže vlasy nijak nezatěžuje, naopak...mám je po ní krásně lesklé a hebké :)

simona.novak23 | 15.11.2024 11:51 | ID: 47951
TanaH

Určitě bych vyzkoušela něco přírodního, já jsem na ty barvy se čpavkem uplně vysazená popravdě a nezvládám to... třeba sanotint- barvy na vlasy od nich jsou velmi šetrné, určené pro domácí použití, jestli se teda barvíš doma sama, kadeřnice to mít asi nebudou v nabídce.

HancaN | 17.11.2024 21:56 | ID: 48003
TanaH

Osobně jsem taky moc spokojená s rostlinnými barvami Khadi, ještě jsem neobjevila tak šetrnou barvu, která by měla tak sytý odstín a měla tak výborné krytí. Vlasy mám po ní navíc opravdu vyloženě jako samet

TanaH | 20.11.2024 13:26 | ID: 48039
TanaH

díky moc za typy holky! kouknu na ně.. a jen se ještě zeptám, SIMI- kde sháníš ty barvy od sanotint?

1

zalozka