Jaké používáte jednorázové plenky ? Koupila jsem na vyzkoušení ty dada plínky, protože je toho plný internet, ale malá se po nich hrozně osypala, takže už na téhle věci nehodlám šetřit a chci jí pořídit něco kvalitnějšího.
Nejlepší plenky, co jsme měli, tak jsou Bella Happy. Nejlepší zkušenost, nejlepší plenky.
Plenek je na trhu celá řada. Každýmu sedne něco jinýho. My máme třeba výbornou zkušenost s plenkami Bambo Nature. Jsou perfketní, hlavně savost je vynikající.
Jak píše Slunicko :) My to máme teda stejně. Jiné plenky nepoužíváme. Kupujeme od narození jen ty Bella Happy. A vůbec vše od nic... Vhlčáky i kosmetiku.
Taky to tak máme. Já jsem výběr plenek kontultovala přímo v porodnici, kam jsem chodila do poradny. Oni je tam taky používají, takže s nimi mají zkušenost. Dala jsem na ně a jsem ráda.
To jsi ale měla štěstí, že jsi narazila na fajn lidi, co ti poradili. To je nejdůležitější.
Tak to máš rozhodně pravdu. Každá rada je prostě důležitá, kor pro prvorodičku :)
Myslíte, že jsou dobré i ty cenové dostupnější plínky ? Konkrétně mě zaujaly ty co jsem našla na levnepleny.cz od značky Nappy.
Taky se připojím. Vypadají dobře, ale zajímalo by mě jak plínečky sedí a jetli neprotékají ?
Používala jsem je u prvního dítěte a druhého budu taky, protože jsem s nimi byla moc spokojená. Neprotékaly a nedráždily pokožku.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.