Jaké používáte jednorázové plenky ? Koupila jsem na vyzkoušení ty dada plínky, protože je toho plný internet, ale malá se po nich hrozně osypala, takže už na téhle věci nehodlám šetřit a chci jí pořídit něco kvalitnějšího.
Kamarádka používá pro mimčo plínky muumi baby, protože neobsahují žádnou chemii jsou neparfemované a říkala, že i hodně sají, takže nemusí tak často přebalovat :)
Aha, co je to za značku, mohla bych vědět víc ? :)
Více informací najdete na www.muumibaby.cz :) mají tam popsané jak z čeho plenky jsou, tak i ty jejich ubrousky co obsahují, no najdete tam toho spoustu :)
SUper, děkuju moc :) fakt jsem vůbec nevěděla, že se u nás dá sehnat pro prcky něco tak šetrného. A nevíte, jak jsou na tom plínky se savostí ? Protože u jedné značka mi malá normálně protékala :(
Já jsem Lauro pořídila plínky od muumi baby z toho důvodu, že je ekzematik a hledala jsem něco, co mu nebude dělat zle a že to sakra dlouho trvalo než jsem dostala doporučení na tyhle. Doporučuju je, kde můžu. CO se týče savosti, tak jsou na tom výborně a není potřeba co chvilka přebalovat.
Tak to je super, protože teď máme ty dada a nevím jestli jsou nějak blbě střižené, ale prostě protékají :(
používala je i kamarádka pro prcka a nejen, že byl po nich prcek osypaný ale také vůbec nesály, takže přešla na muumi baby a nemůže si je vynachválit :). Jsou to snad jediné plenky, u kterých co je napsáno, tak opravdu to tak je a člověk nemusí mít obavy, že to tak nebude, nechám tu odkaz, kde je o nich úplně všechno www.muumibaby.cz
Chtěla bych moc poděkovat za doporučení plínek od muumi baby, protože jsou fakt super. Neprotíkají a jsou úplně jinak střižené než ty dada takže prcek je nemá ani nikde otlačené. Takže doporučuji dále www.muumibaby.cz
Lauro, já mám úplně stejný problém... Máme plenky, které mi protékají :/ Ale zkusím ty muumi... Kde je koupím? Nikde jsem je zatím neviděla...
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.