Užíváte nějaký doplněk s kolagenem? Můžete doporučit co se vám osvědčilo?
Taky budu ráda za vaše doporučení, je toho hodně ale ne všechno je opravdu účinný takže budu ráda za osobní zkušenosti…
mám skvělou zkušenost s kolagenem www.naturalprotein.cz užívám ho už několik měsíců, chuť je výborná a nehty se mi nelámou, ani vlasy a pleť je taková svěžejší :)
Holky za sebe mohu doporučit ke kolagenu a nebo i místo KH. Kupuji si od N-Medical ve formě kapek, ale mají i tabletky, pokud to někomu více vyhovuje. Navíc i teď mají do konce února akci na dáreček k nákupu v určité hodnotě. :)
A ty ji užíváš teda samotnou a nebo bereš i ten kolagen? Jak dlouho ji užíváš a jaký má efekt?
Beru tuhle https://shop.n-medical.cz/home/266-hyaluron-n-medical-kyselina-hyaluronova-8594190490021.html a užívám po dobu těch 3 měsíců, pak si dám na chvíli pauzu a nasazuji znovu. :) Aby si tělo mohlo také vytvořit svoje zásoby a trochu si odpočinulo. Pleť je prozářenější, hladká, vyživená a hydratovaná. :) Ale je dobré k ní brát i elastin, ten mají také v nabídce, takže do něj asi půjdu, jak budu znovu nasazovat. :)
Ahojky :) Já třeba kombinuji kolagen s Schindeleho minerály a musím říct, že mi to opravdu vyhovuje. Kolagen je super na pružnost pokožky, vlasy a klouby, ale minerály skvěle doplňují jeho účinky. Obsahují totiž spoustu stopových prvků, které podporují regeneraci těla a zvyšují účinnost kolagenu. Musím teda říct, že díky této kombinaci mám pocit, že moje pleť i nehty vypadají mnohem zdravěji, a taky mi pomáhá na klouby. Pokud hledáš něco komplexního, tak tohle opravdu doporučuji :)
Já za sebe doporučuji kolagendrink. Je to opravdu kvalita, některé jsou vyráběny ve Švédsku + jsou rychle vstřebatelná. Užívám ho přes půlroku a mám vlasy už po zadek, nejsem vůbec unavená a zmizela mi i celulitida. :)
Souhlasím s paní Simonou, mě se před užíváním kolagenu od této značky strašně lámaly nehty a vůbec pak nerostly.Po dvou měsících se mi nezachytávaly o oblečení, krásně narostly a nelámaly se. :)
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.