facebook
Dobrý večer, je sobota 4.4.2026 a svátek slaví Ivana

Zvětšení prsou

První příspěvek v tématu Zvětšení prsou
barca1 | 09.03.2026 23:33 | Zvětšení prsou | ID: 53110
barca1

Holky, přemýšlím o zvětšení prsou a začínám zjišťovat informace. Nechci je přehnaně velké, jde mi spíš o přirozený výsledek a hlavně dobrého chirurga. Ideálně někdo, kdo má hodně zkušeností a dobré recenze. Máte prosím někdo osobní zkušenost?

Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Alenka z rise | 11.03.2026 09:28 | ID: 53142
sabinka

Zdravím, já jsem to řešila minulý rok a nakonec jsem jela do Havířova. Byla jsem u MUDr. Havránka a za mě to byla fakt skvělá volba. Všechno mi předem vysvětlil, ukázal možnosti velikostí a nic mi nenutil. Výsledek působí přirozeně a přesně tak, jak jsme se domluvili.

Donovalka | 13.03.2026 10:59 | ID: 53169
sabinka

Holky, k MUDr. Havránkovi do Havířova chodila i moje kamarádka a taky byla hodně spokojená. Říkala, že na klinice je příjemné prostředí a sestřičky jsou moc milé. Líbilo se jí, že tam člověk není jen další číslo v pořadí. A prý mají i hezké zázemí pro pacientky po operaci.

sabinka | 15.03.2026 12:59 | ID: 53201
sabinka

Dobrý večer, já jsem na stejné klinice byla loni na podzim a můžu jen potvrdit, že přístup je opravdu profesionální. Konzultace byla v klidu, všechno jsme probrali a nikam mě netlačili. Po operaci jsem tam zůstala dvě noci a měla jsem čas se v klidu zotavit. S výsledkem jsem fakt spokojená, pan doktor má zlaté ruce.

1

zalozka