Maminky, jaké berete vitamíny? Které jsou Vaše nej?
objednávám hlavně bylinky, ale mají tam víc zajímavých věcí, mají i kamenný obchod, určitě ti i rádi poradí
a zkoušela jsi i takové doplňky? https://zeleny-andel.cz/category/cz/tkanove-soli
ty používám taky, jsou dobré, mají dobrou vstřebatelnost
a je jedno jaké si objednám?
já myslím, že ano, je to stejná značka všechno, budou stejně dobré
dobře, možná si tam nakonec zajdu, mají i kamenný obchod že? poradí mi kdyžtak?
pokud chceš dobré a kvalitní vitaminy, tak zkus vitaminy a probiotika z naturevia. Jsou nejlepší a cenově dostupné
Má smysl pro děti kupovat přípravky, které obsahují vitamín C nebo je lepší jim hlídat pravidelný přísun ovoce?
Určitě je dobré dětem hlídat jejich pravidelný přísun ovoce. Tím rozhodně nic nepokazíte. Já jsem však v této době chtěla svoje děti co nejvíce chránit, a tak jsem jim začala kupovat přípravek s lipozomálním vstřebáváním, tzn. že tělo přijme a vstřebá mnohem více vitamínu než z běžných vitamínů. U přípravku jsou také testovací pásky, díky kterým můžete zjistit, jak na tom vaše tělo z hlediska vitamínu C je a podle toho upravovat dávkování.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.