facebook
Dobrý večer, je čtvrtek 13.3.2025 a svátek slaví Růžena

Problémy se zažíváním

První příspěvek v tématu Problémy se zažíváním
Margaretad | 08.02.2025 12:02 | Problémy se zažíváním | ID: 48931
Margaretad

Zdravím všechny, potřebovala bych poradit s problémem se zažíváním. V poslední době mě trápí nafouklé břicho a celkově nepříjemné pocity po jídle. Máte někdo podobnou zkušenost? Co vám pomohlo tyto potíže zmírnit? Budu vděčná za jakékoliv rady a tipy. Děkuji předem za odpovědi.

Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
barca1 | 12.02.2025 22:37 | ID: 48969
sabinka

Já doporučím kombinaci chlorelly a ječmene od značky Green Ways, která mi mi skvěle zafungovala na podobné zažívací obtíže. Tyto přírodní produkty působí jako jemný detox organismu, pomáhají upravit trávení a zmírňují problémy s nadýmáním. Já osobně jsem pozitivní změny zaznamenala už po cca 3 týdnech užívání. Teď je pravidelně užívám už skoro rok a ty benefity mě tak baví, že je budu rozhodně užívat dál. Doporučím je vyzkoušet, tady najdete víc informací i je tam objednáte www.gw-int.net/kategorie/zelene-potraviny Doporučím taky jejich registraci, máte pak výhody jako třeba možnost koupit 3+1 balení.

sabinka | 14.02.2025 23:17 | ID: 48994
sabinka

Holky, na chlorellu a ječmen od Green Ways jsem četla super recenze i na jiných diskuzích. Určitě tuto kombinaci taky vyzkouší. Po čtyřicítce mě taky trápí zažívání a nafouklé břicho, tak snad mi taky zafungují jak mají.

1

zalozka