facebook
Dobré ráno, je neděle 22.12.2024 a svátek slaví Vlasta

Padání vlasů

První příspěvek v tématu Padání vlasů
Boldanovala | 23.08.2021 00:11 | Padání vlasů | ID: 30975
Boldanovala

Jak zastavit rychlé vypadávání vlasů? Máte prosím zkušenost?

Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
JáKarla | 24.11.2024 19:26 | ID: 48118
Slunicko.77

Hele, já jsem zjistila, že je potřeba podpořit pokožku hlavy a vlasové kořínky. Když sem tohle řešila, tak jsem našla šampuk od Puaree, tento https://www.puaree.cz/produkty/sampuk-ginger/. Ten stimuluje růst vlasů a posiluje je :) Já jsem s ním maximálně spokojená, protože mi opravdu pomáhá. Vlasy jsou silnější a hlavně padají od dost méně :)

DanickaKa | 16.12.2024 17:09 | ID: 48435
Slunicko.77

Za sebe moc doporučuju gumídky s biotinem BodyBe, obsahují hodně biotinu a důležitých vitamínů a minerálů, co je užívám tak mi začalo růst hodně nových vlasů, přestaly mi tak padat a mám vlasy celkově zdravější. Navíc mají opravdu kvalitní složení a výborně chutnají

Nikoleta | 18.12.2024 15:49 | ID: 48470
Slunicko.77

Jak tu psala lenuliiinka měla jsem drahou vlasovou kosmetiku, nežehlila jsem, nefénovala, dělala si masáže a brala různé doplňky a vlasy mi neustále padaly. Až po tomhle kolagenu mi vlasy po dvou měsících přestaly padat a začaly i hezky růst. :)

Slunicko.77 | 21.12.2024 20:52 | ID: 48516
Slunicko.77

Ahoj, rychlé vypadávání vlasů může mít různé příčiny, od stresu až po nedostatek živin. Doporučuji zaměřit se na zdravou stravu, doplňky stravy pro vlasy (např. biotin nebo vitamíny skupiny B) a také na pravidelnou péči o vlasy. K tomu může pomoci šetrné mytí vlasů a masáže pokožky hlavy pro zlepšení prokrvení. Pokud máš dočasné vypadávání a chceš přidat objem, můžeš zkusit clip-in vlasy. Já mám ty svoje ze shopu https://www.clip-in-vlasy.eu/, které ti dočasně pomohou vlasy zhoustnout, aniž by poškodily tvoje přirozené vlasy. Já jsem si je právě proto pořídila a je s nimi dokonalá úprava účesu :)

zalozka