Ahojky, berete teďka na zimu nějaké doplňky stravy a vitamíny??
Ahoj u nás doplňujeme přírodním vitamínem C, který je rozpustný, každé ráno smíchám s vodou a vypiju. A já i manžel ještě doplňujeme hořčík, protože je pro tělo důležitý. Manžel má docela stresující povolání, takže mu hořčík pomáhá v boji se stresem.
Ráda bych vyzkoušela něco na očistu organismu, můžete poradit něco s kvalitním složení s čím máte dobrou zkušenost?
Cindy, takže magnesium je dobrý na stres? Jsem teď hodně pod tlakem a tím pádem i hodně ve stresu, takže hořčík na to pomáhá?
Nad nějakým detoxem taky uvažuju, tak poraďte něco s kvalitním složením co nevyžaduje nějaké hladovky apod.
Já si kupuju tohle https://www.pilulka.cz/movit-mega-detox-ostropestrec-kurkumin-forte-60-kapsli je to doplněk, který obsahuje přírodní extrakty z ostropestřce a kurkumy a je opravdu účinný na detoxikaci, imunitu, klouby, kůži, cévy.
Noo něco takovýho jsem právě měla na mysli, děkuju za doporučení líbí se mi to složení takže hned objednávám.
Karamelko ano hořčík pomáhá snižovat únavu a stres a tím pádem posiluje i obranyschopnost organismu. Sama užívám tento hořčík s vysokou vstřebatelností https://vitaslife.cz/product/vitaslife-magnesium-700mg-90-kapsli/ .
A můžete poradit něco pro zdravé vlasy? Mám vlasy hodně poničené z odbarovování a ať si na ně dám cokoliv nepomáhá to, pořád je mám suché, lámavé a bez života tak přemýšlím že možná nějaký doplněk pomůže, protože už opravdu nevím…
Mně taky nic nepomáhalo a kamarádka mi doporučila jít na trichologické vyšetření, tam ti zjistí příčinu toho a pomůžou ti to vyřešit. Byla jsem na téhle klinice clinicalhair.cz a jsou tam skvělí, mají pobočky v několika městěch tak zkus kouknout.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.