Ahojky, berete teďka na zimu nějaké doplňky stravy a vitamíny??
Taky jsem si říkala že bych měla něco začít brát ať nejsem pořád na hromadě:-(
Já beru čerstvou spirulinu :-)
Rozhodně ano! Je to skvělý pomocník na podporu imunity Já ho beru každý den v nápoji.. Jestli tě zajímá víc informací, tak koukni sem :-)https://www.spiralps.cz/ objednávám ho odtud Je to skvělý pomocník při imunitě, snížení únavy ale třeba i na fyzickou výdrž, ale třeba i na podporu hojení ran, nebo na správnou pohyblivost střev Čerstvá spirulina je skvělý doplněk stravy :-)
Spiralps.cz jsou opravdu skvělé drinky s čerstvou spirulinou Já je beru hlavně kvůli těm střevům, mám s nimi problémy a už po týdnu jsem pocítila zlepšení.. Byla mi hodně doporučovaná, a je mi líto jen že jsem ji nebrala už dřív :-D
Co se týká přípravků na posílení imunity, mám dobrou zkušenost s přípravky od www.altaherba.cz
Které konkrétní?
Výbornou zkušenost máme s jejich kouzelnými kapkami.
Malému synovi na posílení imunity dávám jejich Altaherba sirup ze 14 bylin
S jejich bylinným sirupem mám zkušenost u svých dětí. Imunitu jim posiluje, nejsou tak často nemocné.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.