Ahojky, berete teďka na zimu nějaké doplňky stravy a vitamíny??
Aha ani jsem nevěděla, že taková klinika je, to bych asi zkusila protože mi opravdu nic nepomáhá, děkuju za odpověď.
Nemáš za co, myslím že to za to opravdu stojí, já jsem měla po třech měsících vlasy tak hezké jako jsem snad ani dřív neměla :)
Tak už jsem začala po trich.vyšetření tam s léčivou kúrou a mám z toho skvělý pocit, moc děkuju za doporučení, byli tam hrozně milí a bylo vidět že se opravdu vyznají, budu dál informovat o progresu :-))
Holky, jaké doplňky stravy zařazujete do vašeho jídelníčku teď na jaře? Případně měníte na jaře a v létě skladbu jídelníčku? Díky.
Hele dobrý jsou třeba různý magnesia, zinky, vitamínek C apod. Teda tohle alespoň funguje mě, zařazuji třeba i Irský mech, je fajn na imunitu a zdraví střev. Kupuji vše na vitaslife.store, mají tam vše přírodní a v bio kvalitě i super tipy v článcích.
Ahoj, poslední měsíc na sobě pociťuji únavu a vyčerpání co by mi proti tomu mohlo pomoci?
Kvůli tomuto jsem začala doplňovat vitamíny a minerály od Rosenpharmy a začala jsem se cítit mnohem lépe. Navíc mi stačila brát pouze jedna tableta denně, což mi vyhovuje :-)!
Tak to moc děkuji už jsem se dívala a rovnou objednala, je dobré že stačí opravdu pouze jedna tableta denně.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.