Ahooojky. Ráda bych vyzkoušela nějakou dietu, ale nevím jakou.. máte nějaké doporučení? :-)
Joooo to bych taky potřebovala nějakou účinnou dietu, která by mě zbavila těch mých špeků :-D
Zkus keto dietu, z vlastní zkušenosti ji mohu vřele doporučit Je skvělá, opravdu mi moc pomohla, díky ní jsem zhubla krásných 15 kilo :-)
To je opravdu síla Gratuluju, také bych potřebovala aspoň 15 shodit.. O jakou dietu se to přesně jedná? Ráda ji vyzkouším :-)
Je to tady tato dieta https://www.ketodiet.cz/ opravdu vyzkoušej, kila půjdou sami dolů :-)
Já držela dietu a zhubla jsem ale celulitida mi zůstala, kdo se toho taky nemůžete zbavit doporučuju ošetření rázovou vlnou. Koukněte na ENERGYflex, pan Farkaš je moc šikovnej a celulitida je konečně pryč :)
Jaruška: Děkuju za tip, s celulitidou bojuju už dlouho a nemůžu se jít zbavit takže to asi zkusím…
Určitě to stojí za to, já si teď říkám že jsem to jenom zbytečně odkládala, že jsem mohla mít pokoj mnohem dřív :)
Já jsem hubla s www.ketofit.cz, konečně se mi podařilo po hodně pokusech a jojo efektech zhubnout a váhu udržet.
Hmm a to ošetření nebolí? Docela nad tím začínám uvažovat
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.