facebook
Dobrý podvečer, je sobota 21.12.2024 a svátek slaví Šimon

Darování vajíček

První příspěvek v tématu Darování vajíček
Margaretad | 06.07.2024 22:34 | Darování vajíček | ID: 46871
Margaretad

Zdravím, holky - máte některá zkušenost s darováním vajíček? Budu ráda za zkušenosti.

Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
JáKarla | 29.10.2024 21:07 | ID: 47854
Miniee

Ahojky, já jsem byla darovat vajíčka v době, kdy jsem už věděla, že nebudu chtít mít další děti - ne, že bych se bála, že by to mělo nějaká zdravotní rizika, ale manžel o tom před dětmi nechtěl ani slyšet, prostě tvrdohlavej chlap Hodně mě ovlivnilo to, že moje nejlepší kamarádka měla problém otěhotnět a podařilo se jí to až díky pomoci doktorů. Takže když jsem viděla, jak je nešťastná, tak jsem si řekla, že ráda někomu v podobné situaci třeba pomůžu. Ta kamarádka absolvovala umělé oplodnění na klinice IVF ve Zlíně a byla tam moc spokojená, takže já pro darování vajíček pak zvolila taky tuto kliniku Je to jedna z nejlepších klinik, která má jméno i ve světě, protože se tam jezdí léčit i páry ze zahraničí, takže můžu doporučit.

Miniee | 29.11.2024 22:39 | ID: 48207
Miniee

Kliniku IVF Zlín také znám a slyšela jsem na ni jen samé pozitivní ohlasy, nejen kvůli vysoké odbornosti, ale i díky přístupu personálu. Je skvělé, že jsi našla místo, kde ses při darování cítila dobře. Dělat takovou věc je obrovská pomoc pro páry, které si přejí miminko, a určitě je to od tebe obrovské gesto. Taky nad darováním přemýšlím. Jak celý proces prosím probíhá?

1

zalozka