Zdravím, holky - máte některá zkušenost s darováním vajíček? Budu ráda za zkušenosti.
Ahojky, já jsem byla darovat vajíčka v době, kdy jsem už věděla, že nebudu chtít mít další děti - ne, že bych se bála, že by to mělo nějaká zdravotní rizika, ale manžel o tom před dětmi nechtěl ani slyšet, prostě tvrdohlavej chlap Hodně mě ovlivnilo to, že moje nejlepší kamarádka měla problém otěhotnět a podařilo se jí to až díky pomoci doktorů. Takže když jsem viděla, jak je nešťastná, tak jsem si řekla, že ráda někomu v podobné situaci třeba pomůžu. Ta kamarádka absolvovala umělé oplodnění na klinice IVF ve Zlíně a byla tam moc spokojená, takže já pro darování vajíček pak zvolila taky tuto kliniku Je to jedna z nejlepších klinik, která má jméno i ve světě, protože se tam jezdí léčit i páry ze zahraničí, takže můžu doporučit.
Kliniku IVF Zlín také znám a slyšela jsem na ni jen samé pozitivní ohlasy, nejen kvůli vysoké odbornosti, ale i díky přístupu personálu. Je skvělé, že jsi našla místo, kde ses při darování cítila dobře. Dělat takovou věc je obrovská pomoc pro páry, které si přejí miminko, a určitě je to od tebe obrovské gesto. Taky nad darováním přemýšlím. Jak celý proces prosím probíhá?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.