Ahojky holky :) Dotaz... Byla některá z vás darovat vajíčka? Kde jste byly? Slyšela jsem, že je to docela zdlouhavý proces. Jak to teda ve skutečni je?
Kolikrát je tak možné jít vajíčka darovat ?
Vajíčka je možné darovat víckrát. Omezení je tam věkové a taky musíš být zdravotně v pořádku. Doporučuju si projít veškeré informace. Nechám ti tady odkaz na kliniku, na které jsem byla já https://www.ivf-zlin.cz/darovani-vajicek
Byla jste prosím některá darovat vajíčka na klinice Repromeda?
Jojo, já jsem na této klinice byla. Proč? Zajímá tě něco konrétního?
Ahoj, ano, já jsem tam byla. Repromedu jsem si vybrala podle skvělé zkušenosti mé kamarádky. Od ní jsem věděla, že se tam stimuluje kvalitními léky a šetrnými léky. No a pak mě zaujala ta jejich kompenzace :) a bylo rozhodnuto.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.