facebook
Dobrý večer, je sobota 4.4.2026 a svátek slaví Ivana

Co funguje na klouby?

První příspěvek v tématu Co funguje na klouby?
barca1 | 07.03.2026 22:19 | Co funguje na klouby? | ID: 53073
barca1

Holky, nemáte tip na něco na klouby? Poslední dobou mě po cvičení dost pobolívají kolena a někdy cítím i ztuhlost v zápěstí. Nechci hned běžet k doktorovi, spíš bych zkusila nějaký doplněk stravy. Máte něco vyzkoušeného?

Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Kajolka | 11.03.2026 09:16 | ID: 53138
Marry

Ahojky, mně se osvědčil doplněk Enzo ChonDr. od Ma Vie Element. Obsahuje glukosamin, chondroitin a kyselinu hyaluronovou, takže je to taková komplexní výživa pro klouby a chrupavky. Začala jsem ho brát hlavně kvůli častému běhání a mám pocit, že se klouby po zátěži lépe regenerují. Navíc je to český produkt a složení je opravdu čisté www.mavieelement.cz/p/enzo-chondr

Diana K. | 13.03.2026 23:00 | ID: 53180
Marry

Zdravím, stejný doplněk jsem si nedávno objednávala taky a vyhovuje mi, že obsahuje i Boswellii a vitamín C na podporu kolagenu. Beru ho hlavně kvůli ztuhlosti kloubů po práci u počítače a při sportu. Přijde mi fajn, že je to vlastně víc věcí v jednom doplňku. A navíc mi přišlo balení docela rychle.

Donovalka | 15.03.2026 13:17 | ID: 53206
Marry

Dobrý večer, já ho kupuji přímo na mavieelement.cz a jsem tam přímo registrovaná, takže mi občas chodí i nějaké slevy. Objednávka mi vždy dorazila asi za dva až tři dny, což je taky super. Beru ho kvůli kolenům a celkové regeneraci po cvičení. Zatím mi opravdu maximálně vyhovuje.

Myskovatera | 18.03.2026 17:44 | ID: 53280
Marry

Začala jsem se víc věnovat cvičení a chtěla jsem mít lepší přehled o tom, jak si vedu. Proto jsem si pořídila ARMODD Roundz 7 GPS z e-shopu armodd.cz. Hodinky mi sledují všechny aktivity a ukládají je do aplikace, kde si můžu zpětně porovnávat jednotlivé tréninky. Díky tomu vidím, jestli se zlepšuji, a můžu si upravit další plán. Hodně mě to motivuje, protože mám konkrétní data, ne jen pocit. Navíc sledují i spánek, takže vidím, jestli dostatečně regeneruji. Přijde mi, že díky tomu mám cvičení víc pod kontrolou. AI funkci využívám spíš jako doplněk, hlavní je pro mě přehled aktivit.

Jaja88 | 23.03.2026 19:41 | ID: 53352
Marry

Já bych v takovém případě zkusila Alavis, mně se na klouby osvědčil asi nejvíc. Brala jsem ho ve chvíli, kdy mě po cvičení začala pobolívat kolena a cítila jsem takovou nepříjemnou ztuhlost, a po nějaké době jsem opravdu poznala rozdíl. Samozřejmě to není ze dne na den, spíš to chce pravidelnost a chvíli vydržet. Za mě ale určitě patří k tomu nejlepšímu, co jsem na klouby zkoušela.

Marry | 24.03.2026 11:16 | ID: 53367
Marry

Souhlasím, taky bych se přiklonila právě k tomu, protože u mě to taky fungovalo. U kloubní výživy mi přijde důležité hlavně to, aby ji člověk bral pravidelně a nečekal efekt po pár dnech. Mně se potvrdilo, že při větší zátěži dává smysl podpořit klouby i tímhle způsobem, zvlášť když se ozývají kolena nebo zápěstí.

1

zalozka