Holky, nemáte tip na něco na klouby? Poslední dobou mě po cvičení dost pobolívají kolena a někdy cítím i ztuhlost v zápěstí. Nechci hned běžet k doktorovi, spíš bych zkusila nějaký doplněk stravy. Máte něco vyzkoušeného?
Ahojky, mně se osvědčil doplněk Enzo ChonDr. od Ma Vie Element. Obsahuje glukosamin, chondroitin a kyselinu hyaluronovou, takže je to taková komplexní výživa pro klouby a chrupavky. Začala jsem ho brát hlavně kvůli častému běhání a mám pocit, že se klouby po zátěži lépe regenerují. Navíc je to český produkt a složení je opravdu čisté www.mavieelement.cz/p/enzo-chondr
Zdravím, stejný doplněk jsem si nedávno objednávala taky a vyhovuje mi, že obsahuje i Boswellii a vitamín C na podporu kolagenu. Beru ho hlavně kvůli ztuhlosti kloubů po práci u počítače a při sportu. Přijde mi fajn, že je to vlastně víc věcí v jednom doplňku. A navíc mi přišlo balení docela rychle.
Dobrý večer, já ho kupuji přímo na mavieelement.cz a jsem tam přímo registrovaná, takže mi občas chodí i nějaké slevy. Objednávka mi vždy dorazila asi za dva až tři dny, což je taky super. Beru ho kvůli kolenům a celkové regeneraci po cvičení. Zatím mi opravdu maximálně vyhovuje.
Začala jsem se víc věnovat cvičení a chtěla jsem mít lepší přehled o tom, jak si vedu. Proto jsem si pořídila ARMODD Roundz 7 GPS z e-shopu armodd.cz. Hodinky mi sledují všechny aktivity a ukládají je do aplikace, kde si můžu zpětně porovnávat jednotlivé tréninky. Díky tomu vidím, jestli se zlepšuji, a můžu si upravit další plán. Hodně mě to motivuje, protože mám konkrétní data, ne jen pocit. Navíc sledují i spánek, takže vidím, jestli dostatečně regeneruji. Přijde mi, že díky tomu mám cvičení víc pod kontrolou. AI funkci využívám spíš jako doplněk, hlavní je pro mě přehled aktivit.
Já bych v takovém případě zkusila Alavis, mně se na klouby osvědčil asi nejvíc. Brala jsem ho ve chvíli, kdy mě po cvičení začala pobolívat kolena a cítila jsem takovou nepříjemnou ztuhlost, a po nějaké době jsem opravdu poznala rozdíl. Samozřejmě to není ze dne na den, spíš to chce pravidelnost a chvíli vydržet. Za mě ale určitě patří k tomu nejlepšímu, co jsem na klouby zkoušela.
Souhlasím, taky bych se přiklonila právě k tomu, protože u mě to taky fungovalo. U kloubní výživy mi přijde důležité hlavně to, aby ji člověk bral pravidelně a nečekal efekt po pár dnech. Mně se potvrdilo, že při větší zátěži dává smysl podpořit klouby i tímhle způsobem, zvlášť když se ozývají kolena nebo zápěstí.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.