S jakou značkou plínek jste spokojené? Budu ráda, když bych dostala doporučení na značku, která neobsahuje složky, co by dítě mohly jakýmkoliv způsobem dráždit. Dcera má každou chvíli nějakou vyrážku, tak to je u nás docela náročné :(
U obou dětí jsem kupovala tady ty plínky od značky Nappy https://www.levnepleny.cz/vyhledavani/?string=nappy%20pleny
Jo tak tady ta značka mi nic neříká, ale dívala jsem se na ně a vypadají dobře. I ten popis se mi líbí vzhledem ke složení.
Taky jsem je neznala, ale jsem ráda, že jsem se k nim dostala, protože jsou kvalitní a cenově dostupné :)
To složení bylo hlavním důvodem proč jsem je vzala. Vyzkoušela jsem z levnepleny.cz všechny druhy plínek a se všemi jsem byla velmi spokojená. Absorpce super.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.