Kupujete balenou kojeneckou vodu? Já teď četla že v testech ty balený vody často vůbec neprojdou, takže uvažuju nad filtrem přímo ke kohoutku, abych ji mohla používat i na vaření i na pití, poradíte jaký filtr vybrat?
Já jsem z té balené taky taková rozpačitá, jestli je filtr který mi zaručí kvalitu tak bych ho taky chtěla
S tou balenou vodou to tak fakt je, nikdy nevíte...my máme filtr a neměnila bych, mám klid
A jaký filtr máte?
Máme tenhle https://www.dionela.cz/dionela-fdn2-pkl-n10-vodni-filtr-umisteni-pod-linku/d-2144 je to od české firmy mají kvalitní filtry vyráběné přímo u nás a vyhráli taky v dTestu. Jsou moc ochotní takže ti určitě s výběrem poradí
Aha to vypadá dobře, moc díky za tip. Jak dlouho vám ten filtr vydrží?
To záleží podle místa bydliště a členů domácnosti. My jsme dva s malým miminkem a regenerujeme ho jednou za necelý rok
Aha tak to vydrží dlouho, to jsem nečekala. Děkuju moc
Není zač, ráda jsem pomohla
Poraďte jaký nádobí používáte
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.