Holky, pomoooc… Vanoce na krku, deticky vyreseny, ale co pro prarodice? Teda hlavne pro babi? :( Nějaké vitamíny? Nebo já nevím už :(
No já ještě děti vyřešené nemám, mám pro ně zatím jenom zvířátka, ale potřebuju sehnat ještě nějaké hračky. Co kupujete vy dětem ve věkovém rozmezí 3-6 let ?
Moji mamku chci potěšit originálním dárkem. Dostala jsem tip na www.onglazz.cz. Krásně zpracováváají fotografii do skleněné desky.
Onglazz nabízí dárkové poukazy, za mě skvělý tip na vánoční dárek.
Já si takto zpracovanou fotografií do skleněné desky udělám radost sama. Hodí se mi krásně do interiéru.
Já jsem dostala doporučení na plastová zvířátka :) tak co něco takového ?
Holky, pokud mohu radit :) Iuvenio je super kosmetika. Na denné péči je to super. Prostě jako od profíka :)
Taky se mi tento tip s dárkovým poukazem k vánocům zamlouvá. Obdarovaný si pak desku navrhne podle sebe.
Nebo jí kup sadu chilli https://www.thechillidoctor.cz/darkova-sada-chilli-koreni-e208.htm , vypadá to fakt dobře je to originální a když to vtipně podáš, tak to bude bomba :-)
Holky, co máte k vánocům pro mamku a pro ségru?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.