Holky, pomoooc… Vanoce na krku, deticky vyreseny, ale co pro prarodice? Teda hlavne pro babi? :( Nějaké vitamíny? Nebo já nevím už :(
Jaj, to znám :D Ale nevěš hlavu… Jj, vitamíny jsou super nápad. Já jsem babi koupila letos simplebiotix. Je to doplněk strav, takový všestranný. Je výborný jak na správné fungování těla, tak i na krásu. Mrkni na net, myslím, že to je to, co hledáš :)
Ahoj já bych potřebovala poradit co koupit své kamarádce na Vánoce za dárek.Je už dlouhodobě bez přítele a tak bych ji chtěla něčím překvapit
Myslím,že třeba vibrátorem nic nepokazíš.
Jako nezní to vůbec špatně,ale nevím vůbec jakej atd.Budu takovou věc kupovat poprvé
Tohle je vážně dělo https://e-kondomy.cz/eroticke-pomucky/vibratory/g-spot-vibratory/fifty-shades-of-grey-greedy-girl-dobijeci-g-spot-rabbit-vibrator mám ho doma
Ahojky, máte některá zkušenosti se shopem mobilpouzdra.cz? Ráda bych tam našim koupila kryty na přání s fotkou malýho. Budu ráda za vaše tipy. Díky moc.
Tak tento shop neznám, ale už jsem se na něj koukala a ty kryty na přání nabízejí. Taky bych právě koupila k vánocům. Budu ráda za info ohledně kvality.
Tak já jsem tam ten kryt na přání koupila a těším se, až mi přijde. Pak napíše, jak došel, co je to za kvalitu a tak :)
Tak my už ho máme doma. Máme tam foto rodinky. Těším se, až ho naši rozbalí. A mám ho teda z mobilpouzdra a super, jsem nadšená. Doporučuju.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.