Ahojky holky :) Prosím o vaše rady, tipy a zkušenosti. Hledám modni e-shop, kde mají hezkou nabídku kvalitního a značkového oblečení. Jako shopů je docela dost, tak se ptám na vaše zkušenosti :)
Jsem moc spokojená s www.genesis-eshop.cz. Nakupuji u nich oblečení pro celou rodinu.
Dívala jsem se na jejich, mají velký výběr.
Znám je, mají novou službu Eko-výzva .Stačí se registrovat na eshopu, při objednávce zvolit, že mate zájem o eko-výzvu a již nepotřebné ale dobré kousky oblečení, bot, doplňků (i bytových doplňků a knih) zabalit a zanést do Penguin Boxu. Dostanete od nich eko-kredity, díky nimž můžete nakoupit jiné/nové kousky přímo u nich nebo v jejich eshopu.
Genesis-eshop se mi taky moc líbí. Ráda ho sdílím s přáteli. Každý registrovaný uživatel za sdílení může získat až 200 kreditů pro své nákupy, což je pak 20 Kč. Dobrý tip.
Já nechávám šít u www.crawler-shop.cz je z merina a je to nejlepší, co jsem objevila.
A co šijí? Merino je vhodné na zimu?
Koukej tady https://www.crawler-shop.cz/merino-vlna/vlastnosti-merino-vlny/ je to krásně popsáno a jsou tam všechny informace. Já jsem teď na zimu kupovala kamaše a kukly.
Aha, děkuji, přečetla jsem si o tom a asi vyzkouším aspoň jeden kousek dětem.
Já mohu doporučit kuklu, ta je pro děti super, nepotí se v ní hlava a dobře hřeje.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.