Ahojky holky :) Prosím o vaše rady, tipy a zkušenosti. Hledám modni e-shop, kde mají hezkou nabídku kvalitního a značkového oblečení. Jako shopů je docela dost, tak se ptám na vaše zkušenosti :)
Zkusila jsem ji objednat, tak snad bude tak dobrá.
Neboj bude, každý je s ní spokojený.
Moc ráda nakupuju značku Baridiwear, myslím, že je to to, co hledáš. Velice kvalitní oblečení, příjemný materiál. Nemám ještě komplet obměněný šatník, ale nejradši nosím trička téhle značky :)
ahoj…mas i od tehle jiné znacky nez jen trika? Zajimaji me kalhoty, jestli pekne sedi
Mam leginy a ty jsou mega pohodlné a sedí jak mají. A taky ponožky jsou super.Nepotí se v nich noha a pěkně drží :)
Ja radši chodím nakupovat naživo do obchodních center apod. Projdu si obchody, zkusím si to a užiju si ty pravý nákupy :-)
Mám to stejně, jsem teď krátce v Praze tak budu ráda za sdílení kam nejradši chodíte, dík :)
Jo tak to rozhodně zajdi do Vysočan do galerie Harfa, tam chodím nejradši ;-)
Aha děkuju za odpověď, podle stránek to vypadá hezky tak se tam zajdu mrknout :)
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.