Dobrý večer, znáte někdo krmiva od marppetfood.cz? Líbí se mi složení a chtěla bych je koupit pro svého psa.
Zdravím, já jejich granule pro psa kupuju už roky a spokojenost. Granule mají výborné složení, neobsahuje žádné zbytečné přísady, ani obiloviny.
Poradíte kde bych se o značce dozvěděla víc informací?
Tady najdete veškeré informace www.marppetfood.cz
Tak tyto nám moc nevyhovovali, ale každému sedí něco jiného a tak touto cestou hledám zkušenosti i s jinými krmivy. Jaké granulky by jste mi doporučili prosím? Hledám opravdu kvalitní a dobře stravitelné.
Tak to zkuste tyto granule od české firmy https://rawbark.cz/ , vyrábějí granule na míru tvého psa a pouze z kvalitních surovin, hlavně tedy z čerstvého masa a bez chemie. Na stránkách vyplníš krátký dotazník o svém psovi a podle toho Ti vyrobí granule, po té Ti vysvětlí proč zvolili dané suroviny a doporučí krmnou dávku.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.