Dobrý den, zajímá mě, jestli některá kupujete a užíváte kolagen a jste spokojené. Taky mě zajímají benefity, které na sobě vidíte.
Kolagen je od určitého věku opravdu důležitý pro každou ženu, protože tělo si ho přestane vyrábět, a proto je důležité si ho dodávat. Vůbec si neumím představit, že bych ho neužívala, a to je mi 30 let. A těch benefitů je fakt hodně - zdravé a kvalitní vlasy, pevné nehty, klouby mě nebolí (a to skoro denně běhám), vyhlazenější a zářivější pleť a její lepší hydratace ...
Mám to stejně, ale bohužel jsem kolagen začala užívat až teď před čtyřicítkou. Užívání mě mile překvapilo, již po pár dnech jsem přestala mít extrémně suchou pleť a teď po 2 měsících má pocit, že se drobné linky vrásek vyhladily a pleť vypadá odpočatěji a zdravěji. Vyhovuje mi taky forma užívání a hlavně lahodná příchuť.
Musím jen souhlasit, já užívám už skoro 2 roky prémiový Orcacollagen a nedám na něj dopustit. Dřív jsem měla problém s vypadáváním vlasů, s akné a bolestivostí kloubů a teď mám klid. Navíc mám u nich členství a díky tomu čerpám řadu výhod - např. mám slevu na kolagen, dopravu zdarma, objednávka se mi tvoří automaticky a balíček dorazí domů, je to prostě pohodlné a bez práce. Navíc má tento kolagen lahodnou chuť a kdyby to šlo, pila bych ho několikrát denně, ne jen jednou :) Tady najdete víc informací a dá se tam i objednat www.orcacollagen.cz/o-pripravku
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.