facebook
Dobrý podvečer, je sobota 21.12.2024 a svátek slaví Šimon

Kolagen

První příspěvek v tématu Kolagen
sabinka | 19.01.2024 10:37 | Kolagen | ID: 45722
sabinka

Dobrý den, zajímá mě, jestli některá kupujete a užíváte kolagen a jste spokojené. Taky mě zajímají benefity, které na sobě vidíte.

Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Diana K. | 21.01.2024 20:54 | ID: 45736
Donovalka

Kolagen je od určitého věku opravdu důležitý pro každou ženu, protože tělo si ho přestane vyrábět, a proto je důležité si ho dodávat. Vůbec si neumím představit, že bych ho neužívala, a to je mi 30 let. A těch benefitů je fakt hodně - zdravé a kvalitní vlasy, pevné nehty, klouby mě nebolí (a to skoro denně běhám), vyhlazenější a zářivější pleť a její lepší hydratace ...

Alenka z rise | 24.01.2024 00:00 | ID: 45785
Donovalka

Mám to stejně, ale bohužel jsem kolagen začala užívat až teď před čtyřicítkou. Užívání mě mile překvapilo, již po pár dnech jsem přestala mít extrémně suchou pleť a teď po 2 měsících má pocit, že se drobné linky vrásek vyhladily a pleť vypadá odpočatěji a zdravěji. Vyhovuje mi taky forma užívání a hlavně lahodná příchuť.

Donovalka | 25.01.2024 21:40 | ID: 45826
Donovalka

Musím jen souhlasit, já užívám už skoro 2 roky prémiový Orcacollagen a nedám na něj dopustit. Dřív jsem měla problém s vypadáváním vlasů, s akné a bolestivostí kloubů a teď mám klid. Navíc mám u nich členství a díky tomu čerpám řadu výhod - např. mám slevu na kolagen, dopravu zdarma, objednávka se mi tvoří automaticky a balíček dorazí domů, je to prostě pohodlné a bez práce. Navíc má tento kolagen lahodnou chuť a kdyby to šlo, pila bych ho několikrát denně, ne jen jednou :) Tady najdete víc informací a dá se tam i objednat www.orcacollagen.cz/o-pripravku

1

zalozka