Máte někdo filtr na pitnou vodu? Chtěli bychom si ho pořídit ale nevíme jaký. Zaujala mě firma https://www.dionela.cz/ nemáte s ní někdo zkušenost?
Já už nad tím nějakou dobu uvažuju a tohle podle toho co čtu vypadá fakt kvalitně, tak jestli máte někdo zkušenost budu taky ráda za reakci…
Já tohle řešila taky, protože jsem četla o špatné kvalitě balené vody a dlouho jsem vybírala a nakonec jsme koupili filtr právě od Dionely, protože jsme chtěli českého výrobce a oni mají navíc i značku dTestu.
To zní dobře, a jak dlouho vám ten filtr vydrží?
Nám cca rok, ale záleží samozřejmě podle města a počtu lidí doma :)
Chápu, je to dost dlouho to je super a potom se musí vyměnit celý filtr?
Nene dokupuje se jenom regenerační vložka.
Jasně, tak moc děkuju za odpovědi :)
Není zač, jinak ještě doporučuju nechat si s výběrem poradit přímo od nich. My jim poslali rozbor vody a oni nám a základě toho řekli jaký filtr je pro nás nejlepší.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.