Ahoj holky, chci si koupit clipy... Kde koupím opravdu kvalitní? A kde mají veliký výběr? Koukala jsem se na shop clip-in-vlasy.eu a ten mě teda zaujal moc. Máte s ním zkušenost? Díky moc za info.
Tak jsme si se ségrou udělaly radost a koupily si tyto clipy https://www.clip-in-vlasy.eu/product/clip-in-pricesky-41cm-prave-lidske/clip-in-vlasy-41cm-stredne-hneda/248. A musím říct, že spokojenos maximální. Účes vypadá fantasticky :)
Mně tyto moc nesedly. Mnohem víc jsem spokojená s clip in páskama z www.hotstyle.cz, ty jsou fakt top! Vyzkoušejte, uvidíte rozdíl
Patyna: A teď máš vlasy zdravý a rostou ti? Co bych za to dala, za jak dlouho se ti to spravilo když jsi k nim šla?
Mám právě konečně krásný zdravý vlasy jako jsem vždycky chtěla :) trvalo to asi tři měsíce, to bude ale u každýho jiný.
Moc děkuju za odpověď, už jsem se k nim objednala tak se těším, že to snad konečně taky budu mít dobrý brzo :)
Jooo, tak to je jako jasný :) Pokud ty clipy koupíš od clip-in-vlasy.eu, tak tam maš jistotu, že nešlápneš vedle. Oni mají ty clipy opravdu hodně kvalitní.
tak příčesek může vyřešit velké psychické trable hlavně těm ženám, kterým vlásky prostě nerostou... někomu není dáno. A jak píšete, já mám třeba ten hotstyle.cz vyzkoušen také a jsem spokojená. Jen jsem chtěla zahustit a super
Hele, tak s tímto naprosto souhlasím :) Je to přesně tak. Když někomu prostě není dáno, tak tohle je šetrná metoda ke krásnému účesu. Jinak shopů je hodně. Tento já třeba neznám, ale za mě super clip-in-vlasy.eu.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.