Ahoj holky, chci si koupit clipy... Kde koupím opravdu kvalitní? A kde mají veliký výběr? Koukala jsem se na shop clip-in-vlasy.eu a ten mě teda zaujal moc. Máte s ním zkušenost? Díky moc za info.
Ahoj, s metodou clip in mám výbornou zkušenost. A co se týká shopu, tak clipy si kupuju od https://www.clip-in-vlasy.eu/. Ty jsou nejlepší. Neskutečná nabídka, i ceny prostě super. Doporučuju určitě tento shop.
Mě doporučili k prodloužení vlasů materiál od www.vlasy-levne.cz. Jsem spokojená.
Mají velký výběr způsobů jak vlasy prodloužit. Vy jste zvolila který?
Za mě jsou naprosto super vlásky na www.hotstyle.cz, zkus mrknout
Mám je prodloužené pomocí clipů. Jsem moc spokojená.
A kde jste je koupila? Taky někde na netu? Máte pravé vlasy?
Vlasy-levne mají pobočku v Brně, přimo tam vlasy prodlužují. Této služby jsem využila.
Taky jsem si nechala vlasy prodloužit přímo na jejich pobočce. Doporučili mě metodu Tape.
Jak jsem už říkala, já si clipy kupuju od clip-in-vlasy.eu a teda účas si upravuju sama. Je to pohodlné, nikam nemusím a je to snadné. Clipy v účesu vidět nejsou :)
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.