Holky, je tu některá, co si zahušťuje vlasy clip in? Od koho je kupujete? Já bych byla ráda o doporučení. Jde mi o to, aby clipy byly hlavně z pravých vlasů...
Hodně holek si chválí keratin nebo já osobně mám vlasové pásy v nejdelší délce a taky jsem s nima naprosto spokojená :) https://www.clipinhair.cz/4-clip-in-vlasy-100-lidske-73cm
Drží ty vlasové pásky dobře ? Neupadávají ?
Našla bych tu někoho, kdo má keratinové spoje a napsal by mi jestli když se chodí pak na posouvání, tak vlasy nejsou poničené ?
Keratin vlasy nijak neponičí, to nemusíš mít strach, ostatně to sama uvidíš pokud si vlasy necháš prodloužit :)
Mamka má vlasy s keratinovými spoji přes clip vlasy levně a poničené je vůbec nemá ;)
Když si nevíte rady, tak zkoušely jste psát na ten eshopu kde jste si vlasy vybraly ? Než jsem si vlasy koupila, tak jsem komunikovala s paní z eshopu a ta mi poradila www.clipinhair.cz nechávám tady odkaz a doporučuju se radši poradit ať nekoupíte něco co vám nebude sedět.
Podle čeho jste si ty eshopy vybraly ? Upřímně mám strach si takovou věc objednat, aby mi fakt přišlo to, co si objednám. Kolikrát vidím v diskuzích, jak jsou ty holky zklamané z toho, co jim přišlo :/
Sestra si nechala prodloužit vlasy, pak i mamka a nakonec i já takže jsem si je objednávala ze stejného eshopu co ony :)
Já kupuji nejčastěji vlasy na www.hotstyle.cz, pracuji v kadeřnictví a i klientkám tam beru a doporučuji, kvalita je opravdu super
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.