facebook
Příjemnou noc, je pátek 3.1.2025 a svátek slaví Diana

Snaha o miminko

První příspěvek v tématu Snaha o miminko
sabinka | 16.03.2024 23:50 | Snaha o miminko | ID: 46104
sabinka

Holky, poradíte - nedaří se mi otěhotnět a přemýšlím, že bychom s partnerem zašli na dobrou kliniku, kde by nás pořádně vyšetřili a řekli, kde je problém, poradíte? Na jakou kliniku se objednat?

Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Diana K. | 18.03.2024 22:11 | ID: 46116
lenuliiinka

Zdravím, já doporučuji kliniku Repromeda. Dělají tam důkladné testy, především genetiku (PGT) www.repromeda.cz/pgt všech embryí. Díky tomu vyberou embrya, která mají šanci, že se uchytí a bude z nich zdravé miminko. Před tím jsem bohužel prodělala několik potratů než jsem se na kliniku repromeda dostala, teď máme zdravého chlapečka.

sabinka | 23.03.2024 21:13 | ID: 46151
lenuliiinka

Moc děkuji za doporučení na kliniku Repromeda! Procházela jsem různé diskuze a ženský si kliniku fakt moc chválí. Hned zítra se tam s přítelem objednáme na konzultaci a snad nám taky pomůžou a dočkáme se miminka :)

JáKarla | 25.05.2024 22:10 | ID: 46552
lenuliiinka

Ahoj, z mojí zkušenosti mohu vřele doporučit IVF kliniku Zlín. Mají dlouholeté zkušenosti s léčbou neplodnosti a nabízejí široké spektrum vyšetření a léčebných metod. Klinika je vybavena moderní technologií a její personál je velmi profesionální a fakt milí. Díky němu jsem se tam cítila moc dobře. Každému páru poskytují individuální přístup a snaží se najít nejlepší řešení pro jejich konkrétní situaci. My jsme u nich byli opravdu velmi spokojeni.

Lotrinka | 24.11.2024 22:09 | ID: 48127
lenuliiinka

Ahojky, jsme teď taky objednaní do toho Zlína, v prosinci jdeme na vstupní konzultaci a zajímalo by mě, jak to probíhá a na co se mám připravit? Jsem z toho trochu nervózní, tak se snažím sehnat informace, kde se dá :-)

Margaretad | 25.11.2024 23:27 | ID: 48144
lenuliiinka

Dobrý večer, já jsem na klinice IVF Zlín otěhotněla po IVF, takže kliniku doporučím. Na vstupní konzultaci se dozvíte, co Vás čeká a jaké vyšetření Vám budou provedena. Po konzultaci, kdy se dozvíte výsledky vyšetření Vám navrhnou léčbu a pak už je to individuální. Já jsem na klinice byla moc spokojená s přístupem lékařů, s atmosférou na klinice a celkově s prostředím. Tady najdete veškeré informace www.ivf-zlin.cz/lecba-neplodnosti

lenuliiinka | 27.11.2024 13:10 | ID: 48168
lenuliiinka

Ahojky, nemusíš se vůbec nervovat, vstupní konzultace je hlavně o tom, aby si doktor udělal co nejlepší představu o vaší situaci a navrhl vám ideální postup. Já mám z kliniky IVF ve Zlíně zkušenost s velmi přátelským, ale zároveň profesionálním přístupem. Probíhá to tak, že si s vámi doktor podrobně popovídá, zeptá se na váš zdravotní stav, prodělané nemoci, délku snažení o miminko a případné výsledky dosavadních vyšetření, pokud už nějaké máte (např. spermiogram nebo hormonální profil). Pokud nic z toho nemáte, nevadí a vše vám udělají přímo na klinice. Doporučuji si s sebou napsat všechny otázky, co tě napadnou, ať na nic nezapomeneš.

1

zalozka