Holky, poradíte - nedaří se mi otěhotnět a přemýšlím, že bychom s partnerem zašli na dobrou kliniku, kde by nás pořádně vyšetřili a řekli, kde je problém, poradíte? Na jakou kliniku se objednat?
Zdravím, já doporučuji kliniku Repromeda. Dělají tam důkladné testy, především genetiku (PGT) www.repromeda.cz/pgt všech embryí. Díky tomu vyberou embrya, která mají šanci, že se uchytí a bude z nich zdravé miminko. Před tím jsem bohužel prodělala několik potratů než jsem se na kliniku repromeda dostala, teď máme zdravého chlapečka.
Moc děkuji za doporučení na kliniku Repromeda! Procházela jsem různé diskuze a ženský si kliniku fakt moc chválí. Hned zítra se tam s přítelem objednáme na konzultaci a snad nám taky pomůžou a dočkáme se miminka :)
Ahoj, z mojí zkušenosti mohu vřele doporučit IVF kliniku Zlín. Mají dlouholeté zkušenosti s léčbou neplodnosti a nabízejí široké spektrum vyšetření a léčebných metod. Klinika je vybavena moderní technologií a její personál je velmi profesionální a fakt milí. Díky němu jsem se tam cítila moc dobře. Každému páru poskytují individuální přístup a snaží se najít nejlepší řešení pro jejich konkrétní situaci. My jsme u nich byli opravdu velmi spokojeni.
Ahojky, jsme teď taky objednaní do toho Zlína, v prosinci jdeme na vstupní konzultaci a zajímalo by mě, jak to probíhá a na co se mám připravit? Jsem z toho trochu nervózní, tak se snažím sehnat informace, kde se dá :-)
Dobrý večer, já jsem na klinice IVF Zlín otěhotněla po IVF, takže kliniku doporučím. Na vstupní konzultaci se dozvíte, co Vás čeká a jaké vyšetření Vám budou provedena. Po konzultaci, kdy se dozvíte výsledky vyšetření Vám navrhnou léčbu a pak už je to individuální. Já jsem na klinice byla moc spokojená s přístupem lékařů, s atmosférou na klinice a celkově s prostředím. Tady najdete veškeré informace www.ivf-zlin.cz/lecba-neplodnosti
Ahojky, nemusíš se vůbec nervovat, vstupní konzultace je hlavně o tom, aby si doktor udělal co nejlepší představu o vaší situaci a navrhl vám ideální postup. Já mám z kliniky IVF ve Zlíně zkušenost s velmi přátelským, ale zároveň profesionálním přístupem. Probíhá to tak, že si s vámi doktor podrobně popovídá, zeptá se na váš zdravotní stav, prodělané nemoci, délku snažení o miminko a případné výsledky dosavadních vyšetření, pokud už nějaké máte (např. spermiogram nebo hormonální profil). Pokud nic z toho nemáte, nevadí a vše vám udělají přímo na klinice. Doporučuji si s sebou napsat všechny otázky, co tě napadnou, ať na nic nezapomeneš.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.