facebook
Příjemnou noc, je čtvrtek 2.1.2025 a svátek slaví Radmila

Snaha o miminko

První příspěvek v tématu Snaha o miminko
Donovalka | 10.12.2023 17:42 | Snaha o miminko | ID: 45474
Donovalka

Zdravím, poradíte dobrou kliniku, na kterou se obrátit, když se nám nedaří snaha o miminko? Kde by nás třeba rovnou vyšetřili a řekli, co dál dělat?

Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Diana K. | 12.12.2023 21:21 | ID: 45511
JáKarla

Kamarádka teď dochází na kliniku do Zlína a je tam moc spokojená. Má za sebou vyšetření a teď by měla podstoupit IVF. Mají mít velké zkušenosti a hlavně jsou hodně úspěšní, co se týká léčby neplodnosti a těhotenství po IVF.

Margaretad | 15.12.2023 23:50 | ID: 45560
JáKarla

Taky kliniku www.ivf-zlin.cz doporučuji, nám pomohli taky a teď čekám holčičku, rodím za 2 týdny. Jak píše Diana, klinika je skvělá po všech směrech, mají velkou úspěšnost a taky věrnostní program. Díky němu, pokud po prvním IVF neotěhotníte a rozhodnete se pro další IVF, nabídnou nám zdarma nadstandardní transferové médium (EmbryoGlue), díky němu se ššance na těhotenství zvyšují..

JáKarla | 25.05.2024 22:15 | ID: 46557
JáKarla

Když jsem měla jít řešit IVF, tak jsem se děsně bála To bylo asi nejhorší. Ale na té klinice jsou velmi příjemní a pomohli mi se odreagovat.

lenuliiinka | 31.10.2024 18:55 | ID: 47860
JáKarla

Holky a vy, co jste tam byly, za jak dlouho nebo na kolikátý pokus se vám podařilo otěhotnět? Nás tam čeká první návštěva za dva týdny. Těším se, že nám někdo snad konečně pomůže, ale zároveň jsem i trochu nervózní.

JáKarla | 01.11.2024 17:23 | ID: 47862
JáKarla

Já jsem podstupovala oplodnění vlastními vajíčky a podařilo se napodruhé Ale neohlížej se na to, jak to měli ostatní, soustřeď se sama na sebe a hlavně se nevzdávej. Znám páry, které podstoupily umělé oplodnění a podařilo se jim otěhotnět třeba až na šestý pokus. Je to prostě individuální. Držím palce!

1

zalozka