Zdravím, poradíte dobrou kliniku, na kterou se obrátit, když se nám nedaří snaha o miminko? Kde by nás třeba rovnou vyšetřili a řekli, co dál dělat?
Kamarádka teď dochází na kliniku do Zlína a je tam moc spokojená. Má za sebou vyšetření a teď by měla podstoupit IVF. Mají mít velké zkušenosti a hlavně jsou hodně úspěšní, co se týká léčby neplodnosti a těhotenství po IVF.
Taky kliniku www.ivf-zlin.cz doporučuji, nám pomohli taky a teď čekám holčičku, rodím za 2 týdny. Jak píše Diana, klinika je skvělá po všech směrech, mají velkou úspěšnost a taky věrnostní program. Díky němu, pokud po prvním IVF neotěhotníte a rozhodnete se pro další IVF, nabídnou nám zdarma nadstandardní transferové médium (EmbryoGlue), díky němu se ššance na těhotenství zvyšují..
Když jsem měla jít řešit IVF, tak jsem se děsně bála To bylo asi nejhorší. Ale na té klinice jsou velmi příjemní a pomohli mi se odreagovat.
Holky a vy, co jste tam byly, za jak dlouho nebo na kolikátý pokus se vám podařilo otěhotnět? Nás tam čeká první návštěva za dva týdny. Těším se, že nám někdo snad konečně pomůže, ale zároveň jsem i trochu nervózní.
Já jsem podstupovala oplodnění vlastními vajíčky a podařilo se napodruhé Ale neohlížej se na to, jak to měli ostatní, soustřeď se sama na sebe a hlavně se nevzdávej. Znám páry, které podstoupily umělé oplodnění a podařilo se jim otěhotnět třeba až na šestý pokus. Je to prostě individuální. Držím palce!
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.