Dobrý večer, poradíte co dělat, když se nám s partnerem nedaří snaha o miminko? Trvá to už nějakou dobu a nevím co dál dělat a na koho se obrátit.
Zdravím, z vlastní zkušenosti mohu doporučit kliniku IVF Zlín. My jsem tam právě tuto proceduru podstoupily a mohu je vřele doporučit. Vše nám vysvětlily a krásně se o mě i o partnera starali. :)A hlavně nám pomohli otěhotnět a donosit zdravého chlapečka. :)
Mohu vědět po jak dlouhé době jste kliniku navštívili a jestli jste měli nějakou speciální metodu?
Na klinice jsem byly po cca roce a půl snažení. Tady se můžete podívat jaké metody provádějí https://www.ivf-zlin.cz/lecebne-metody. My jsme podstoupily tedy IVF s EmbryoGlue, což je takové speciální médium, které se dává s emryem do dělohy. Má všechny živiny, energii a vše potřebné ke správnému vývoji embryí. :) Těch metod tam mají samozřejmě mnohem více a určitě Vám i samotný lékař poradí tu nejlepší po všech vyšetřeních, právě pro Vás. :)
Jak dlouho se snažíte o mimi? My jsme šli s partnerem po půl roce...
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.