Zdravím, máte prosím někdo zkušenost s klinikou IVF Zlín? Měla bych u nich podstoupit IVF.
Já tam teď docházím a v nejbližší době mě čeká IVF. Zatím jsem na klinice maximálně spokojená! Před tím jsem byla v Brně, ale takový přístup jako ve Zlíně, tam zdaleka neměli.
Mohly byste mi vložit odkaz na kliniku prosím? Nebo kde bych našla víc informací?
Tady najdete veškeré informace o klinice a léčbě neplodnosti www.ivf-zlin.cz/lecba-neplodnosti
Moc děkuji za komentáře a napsané zkušenosti! Teď už jsem víc v klidu a věřím, že všechno dobře dopadne :)
IVF klinika Zlín je skvělá. Je moderní, krásné a příjemné prostředí, skvělí a hlavně zkušení odborníci. Kliniku doporučuji :)
Ahoj, ty jsi na této klinice byla? Jaký jsi prosím měla problém a zadařilo se?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.