Ahojky, máte zkušenost s darováním? Docela mě to zajímá.. a přemýšlím o tom že bych do toho šla.. máte s tím zkušenosti??
Já jsem o tom přemýšlela už několikrát,, ale ne a ne se rozhoupat..
Já jsem jednou byla darovat, a musím říct že zkušenost to byla zajímavá :-)
A doporučila by si to, do toho jít?? A ještě mě zajímá na jaké jsi byla klinice a také jestli by si to tam doporučila? :-)))
To záleží na tobě, nikdo ti nemůže říct jdi do toho nebo ne To musíš vědět sama jestli to chceš podstoupit, je to na delší dobu,, není to hned že příjdeš a odeberou ti vajíčka, tahle to nefunguje.. Zkus si o tom něco počístJinak já jsem byla na klinice ve Zlíně a to konkrétně na https://www.ivfzlin.cz/ A mohu ji vřele doporučit, takže pokud se pro to rozhodneš určitě zvaž tuto kliniku, je vyhlášená :-)
Jasně, no já chtěla znát jen názor A mockrát ti děkuju za tip na kliniku, určitě ji vezmu v potaz :-)
Já děkuji za doporučení na kliniku, dloooouho už se k tomu rozhoupávám.. Tak třeba už to dotáhnu do konceKliniku mám blízko a vypadá dost zajímavě co jsem si o ní četla :-)
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.