Baby, doporučte mi nějaký výkonný a pěkný smoothie mixér, nejlépe kde jsou součástí i ty cestovní flaštičky :)
Já si zrovna minulý týden kupovala smoothie mixér od oravi :) ještě jsem ho teda nepoužila a designově je parádní a těším se až ho vyzkouším
Tady na tu značku jsem koukala, ale ještě jsem čekala na to, co mi kdo napíše. Pochvaluje ho hodně lidí, takže jsem si vybrala tady tento s tou lahvičkou cestovní :) ten mě zaujal nejvíc www.orava.eu/cz/cs/smoothie-mixer-rm-500-black
Taky mám ten s tou flaštičkou, protože si pravidelně dělám smoothičko do práce, takže se hodí :). Nicméně jsem prohlížela co ještě mají a líbí se mi ty věci na pleť, tak si chci objednat ten sonický čistič, protože ho mají za pusu.
Nevíte jak je na tom s kvalitou to jejich elektro jako pračka nebo lednice ?
Naši mají od oravi prašku a sušičku třetím rokem a pořád jsou s tím spokojení :)
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.