Ahojky.. mám hrozně ráda parfémy.. a vlastně všechno co voní :-D Hledám nějaký nový parfém co by opravdu vydržel dlouhou dobu, a chtěla bych zkusit něco nového na co bych sama třeba nenarazila, tak si nechám něco doporučit od vás :-) Jaká je vaše oblíbená vůně?
Čau holky,máte zkušenosti s nějakým nadherně vonícím parfémem.Po delší době bych si zase ráda udělala radost.
Já krásné parfémy miluji.Skoro každý měsíc si udělám nějakou voňavou radost.
A jaký parfém sis naposledy koupila?
Velice jsem si zamilovala tady tento parfém https://www.notino.cz/calvin-klein/euphoria-parfemovana-voda-pro-zeny/
já si oblíbila armani my way ..taková lehká květinová vůně a vydrží celý den, nádherná je:)) ale taky ráda objevuju nové, tak pokud máte tip na podobnou, sem s ni, ráda zkusím
Taky tam ráda nakupuju! Maj tam super ceny a CK já třeba miluju jak pro dámy tak i pro pány. :)
Ahoj, já když hledám nový parfém, tak si nejdřív koupím vzorky a až pak podle toho, který mi voní, tak si koupím velký parfém. Podle krabičky se to nedá poznat. Poslední parfém jsem si objednala z https://www.viviencosmetics.cz/parfemy/ a krásně voní a vydrží dlouho . Mají i hodně vzorků, tak je zkus a třeba ti některý z nich taky sedne.
Ahojky, já mám více oblíbených vůní, ale mezi mých top 5 patří Prada Paradoxe, Coco Chanel Mademoiselle, Ellie Saab Le Parfum in White, Lancome La Vie Est Belle a Yves Saint Laurent Libre. Kdybyste nějakou chtěly vyzkoušet, tak mrkněte na notino, tam se dají koupit vzorečky a já tam teda nakupuju všechno možné, protože jsou tam lepší ceny než v parfumerkách nebo drogerkách.
Taky tam ráda objednávám vzorečky, když si nejsem jistá s vůní. Mají super ceny, občas i nějaké dárečky a je tam rychlé doručení.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.