Ahoj, odkud máte kvalitní a stylový batoh? Budu ráda za tip na spolehlivý e-shop, díky :)
Mě web promaledobrodruhy doporučila kamarádka, mají perfektní servis, personál moc dobře ví, co prodává a se vším poradí.
Neznám je, ale na jejich stránky jsem se dívala. Nabízí krásné slušivé oblečení, jak pro malé děti, tak i pro větší.
Synovi jsem u nich koupila batoh a k tomu si sám vybral kvalitní láhev.
My jsme koupili tady https://baagl.cz/collections/outlet mají hodně kvalitní batohy za supr ceny
TanaH: My jsme od nich taky koupili dětem batohy a naprostá spokojenost. Jsou kvalitní a mají ten design vážně promyšlený, protože mají praktické kapsy, hezky sedí na zádech atd.
Baagl má batohy fakt super. Mám různé zkušenosti, ale batohy od nich nikdy nezklamaly a to je mají všechny naše děti :-)
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.