Jaké používáte jednorázové plenky ? Koupila jsem na vyzkoušení ty dada plínky, protože je toho plný internet, ale malá se po nich hrozně osypala, takže už na téhle věci nehodlám šetřit a chci jí pořídit něco kvalitnějšího.
Ahojky :) Muumi plenky kupuji u nás v makru, ale mají je i jinde. Mrkni tady a vyber si nejlepší způsob pro tebe :)
Tak to jsem vůbec nevěděla a ani jsem upřímně muumi baby v makru neviděla, ale zkusím mrknout, protože tam jezdíme fakt často :)
Sestra používá pro syna taky plínky od muumi baby, protože malý je silný alergik, tak potřebovala šetrné plínky. Teď už teda používají ty plenkové kalhotky a přijdou mi super, hlavně ti muminci jsou úžasní :)
A mohla bych se ještě zeptat jak zhruba cenově vyjdou ?
zkoušeli jsme všechny pleny a bylo to v pořádku. Duležité je zadeček natírat kremem proti opruzeninám
Holky, kde nakupujete nejlevnější plenky? Tak, aby se celkem ušetřilo
Ahojky jaké používáte plenky, pořád nemůžu najít druh který by nám seděl. Malá je drobná a skoro žádné jí nesedí :-(
Taky jsem zkušela ty dada plínky a dcerce nesedly tak jsem zkusila na doporučení ty panda plínečky a ty jsou super.
Co je to za výrobce ? Tady tu značku vůbec neznám.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.