Ahoj maminky, jaký jste vybrali kočárek? Nemůžu se rozhodnout a tak budu ráda za všechny tipy a zkušenosti, děkuju :-)
Ahoj, kupovala jsem tento kočárek https://www.crystalbaby.cz/joolz-joolz-geo3-complete-set-special-timeles-taupe. Dívala jsem se hodně na recenze a zkušenosti ostatních maminek. Byla jsem i přímo v prodejně, kde tyto kočárky měli také a moc se mi líbil. Velmi jednoduše se ovládal i jízda byla jednoduchá a lehká. Navíc to bylo vše v jednom, jak hluboký díl tak i letní sedátko. Navíc měl i spoustu vychytávek, jako led světýlka, odvětrávání, odpružená kolečka a velký koš dole. :) Nakonec jsem ho kupovala, ale na crystalbaby protože ho měli za velmi dobrou cenu. Vydržel celou dobu.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.