Chci koupit domů filtr na pitnou vodu, který filtruje na kvalitu kojenecké vody. Dívala jsem na firmu Dionela a líbí se mi, že je to česká firma. Nemáte někdo filtr od nich, případně můžete doporučit osvědčené kvalitní filtry? Děkuju :-))
Tak to budu taky ráda za doporučení, protože to zrovna teď řeším potom co jsem se zhrozila když jsem četla jak špatně dopadly testy balených kojeneckých vod.
To jsem taky četla a celkem mě to vyděsilo, je pravda, že člověk nikdy neví jak tu vodu kde skladujou...
My máme filtr právě od Dionely a určitě je můžu doporučit. Myslím, že lepší filtr ani neseženete, docela hodně jsme si o tom zjišťovali a oni mají opravdu ty filtry top kvality, dokonce získali nějaké ocenění a vyhráli v dTestu.
Paráda, tak to jsem ráda, že ses ozvala aspoň máme konečně jasno :) Jak jste prosím tě vybírali ten typ filtru?
My jsme jim poslali rozbor vody a oni nám na základě toho doporučili filtr, který pro nás bude nejvhodnější. Máme přímo tenhle https://www.dionela.cz/dionela-fdn2-n10-vodni-filtr/d-2142
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.