Jaký pravidelně berete vitamíny? Doporučíte nějaké doplňky ideálně s přírodním složením?
Hledala jsem něco na nakopnutí imunity po užívání antibiotik a tohle mi v lékárně doporučili přidat si k probiotikům.
Pravidelně beru od Vitaslife magnézium, houbu chagu a vitamín C. Snažím se brát vždy tři měsíce, pak tři měsíce pauzu a znovu. Takže x do roka.
Ta houba Chaga je na co prosím? A magnézium je na křeče nebo má i jiné účinky?
Magnézium ovlivňuje mnohem více věcí než je křeče. :) Oni mají dva druhy na ráno a na večer, kupuji si oboje. Ráno mě nastartuje a večer je skvělý na relax a lepší spánek. Houba chaga zde https://vitaslife.store/produkt/vitaslife-chaga, je skvělá na imunitu a trávící systém, což je hlavně přes Vánoce docela důležité. Mají tam ted 40% slevy. :)
Já teď užívám https://www.houbicky.eu/reishi-ganoderma-lucidum-120-kapsli/ a hodně mi to pomohlo, doporučuju si o ni přečíst je to takový zázrak :) a tady ji mají v bio kvalitě, z Rakouska a speciálně zpracovanou tak, aby z ní tělo dokázalo získat to nejcennější.
Já teď od Houbicky.eu užívám Housenici čínskou a úžasně mi to pomáhá, myslím, že opravdu nepřeháníš když píšeš, že je to takový zázrak
Ahoj, já třeba pravidelně beru Schindeleho minerály a nemůžu si je vynachválit. Jsou čistě přírodní, obsahují široké spektrum minerálů, které pomáhají s celkovou regenerací těla, posilují imunitu, zlepšují stav pokožky, nehtů a vlasů a zároveň podporují klouby a kosti :) Takže je to opravdu širokospektrální doplněk :) Mám s nimi skvělou zkušenost, protože jsou šetrné k organismu a nezatěžují ho žádnou chemií. Stačí si je pravidelně zařadit do denního režimu a výsledky opravdu ucítíte :)
Ahoj všem :) můžete mi prosím poradit něco účinného na podporu imunity pro děti? Něco s kvalitním složením co se bude snadno užívat. Děkuji :)
HancaN: Za nás doporučuju kozí kolostrum Bioalis. Je velmi kvalitní a výborné na podporu obranyschopnosti organismu. Pro děti ho navíc mají v malých kapslích, takže se snadno užívá
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.