Ahojky, zkoušeli jste v poslední době nějakou dobrou dietu, kterou byste doporučili? :-) Dělám si průzkum, a chtěla bych nějakou dobrou vyzkoušet:-)
já už jsem na diety zanevřela, nefunguje to u mě. Vyřešila jsem své břicho jednou pro vždy liposukcí na klinice abclinic.com, a měla jsem na to jít už dávno, Obrovská změna..
Nezkoušela.. ale také jsem už uvažovala že bych měla začít shazovat ty přebytečná kila...
Velice doporučuju vyzkoušet keto dietu, je to super účinná dieta.. Mám ji odzkoušenou a mohu ji doporučit :-)
A o jakou keto dietu se přesně jedná?? Ráda ji vyzkouším..
Holky keto je za mě nejlepší tahle https://www.ketodiet.cz/stranky/dietni-plany/. Ty jídla jsou fakt dobrý, takže ani nestrádáte po sladkým a kila jdou přitom hned dolů.
Také jsem měla namysli ketodiet.cz .. Vyzkoušej jeden z jejich dietních plánů Jsou fantastický
A ty jsi měla jaký konkrétní plán?? Nevím jaký bych si měla vybrat...
Když si dáš ty dietní plány, tak ono tě to tam navede samo jaký vybrat.. zadáš si to bmi kalkulačky svoje údaje a ono ti to nabídne vhodný plán pro tebe :-)
Tady o té ketodiet přemýšlím už dlouho, pořád mi všude na ni skáčou reklamy,, tak si pořád říkám jestli ji nevyzkoušet :-D
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.