Ahooj.. poradil by mi tu někdo dobrou dietu, kterou má cenu zkoušet.. už jsem nějaké zkoušela ale nikdy to na mě moc nefungovalo:-( tak třeba mi dáte dobrý tip na nějakou co jsem ještě nezkoušela..
Moc díky za tip a za radu.. moc se mi tato ketodiet zamlouvá, určitě ji zkusím :-)
Jaruška: Já jsem na ketofit teď třetí týden, koupila jsem si balíček na 4 týdny a jím 5x denně jejich jídla, někdy doplním zeleninou. Potom se postupně přechází i na normální stravu, to tam mají všechno hezky rozepsané ;)
Aha chápu už to tam všechno čtu, tak asi taky začnu s tím balíčkem, mají ho tam teď za hodně dobrou cenu tak jsem zvědavá jak to budu zvládat, takhle to totiž zní úplně jednoduše :-)
Když low carb tak určitě doporučuju začít s Ketodiet, mají chutná jídla, která navíc člověk doplňuje o ovoce a zeleninu takže rozhodně nestrádáte. Já se díky nim naučila spoustu super receptů a hlavně jsem zhubla jenom to co jsem chtěla, nepřišla jsem o svalovou hmotu jako u jiných diet.
HancaN: Zní to skvěle, přesně něco takovýho bych potřebovala? Kolik se ti podařilo zhuvbnout jestli se můžu zeptat? Já bych potřebovala shodit aspoň 10 kilo.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.