Zdravím, máte prosím zkušenost s touto značkou školních batohů https://www.zdravybatoh.cz? Chtěla bych koupit dceři k Vánocům. Chodí do 3. třídy.
Ahoj, dcerka ho má a musím ho jen doporučit. Je perfektně a ergonomicky tvarovaný, lehoučký, super uspořádaný.
Zdravím, tento batoh moc doporučuji, je lehký, kvalitní a můžete si k němu dokoupit i další věci ve stejném designu (penál, láhev na pití, svačinový box aj.).
Zdravím, ten batoh mě hodně zaujal, nevíte jestli mají i školní batohy pro první třídu? Pořídila bych ho dcerce :)
Zdravím, ten batoh mě hodně zaujal, nevíte jestli mají i školní batohy pro první třídu? Pořídila bych ho dcerce :)
Ano, mrkněte na jejich stránky, mají velký výběr i pro prvňáčky. Určitě ho doporučuji pořídit, uvidíte, že budete spokojená :)
Přímo s tímto zkušenost nemám osobní nemám ale vím, že kamarádka moc spokojená nebyla. My objednáváme na www.baagl.cz
Na Baaglu jsme taky objednávaly celý školní set. Dcera tam našla krásné pouzdro, tak jsem k tomu vzaly vše.
Nevíte jestli jsou i někde přímo na prodejně k vidění ty aktovky od baaglu ? V září mi syn nastupuje do první třídy, takže bych chtěla vybrat opravdu dobře a poradit se přímo na prodejně.
No pokud budeš chtít aktovku od baaglu, tak si myslím, že se nemusíš vůbec bát, je to jedna z nejlepších značek, která dělá aktovky, mají ergonomická záda, což je nejdůležitější. Jsem na tom úplně stejně a pro syna jsem vybrala tady tuhle včetně těch doplňků k tomu www.pompo.cz/product/PG%20A-7700/baagl-nasa-skolni-aktovka-zippy/?lang=cs
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.