Chtěla bych koupit dceři k vánocům nějaký nový batoh do školy, je ve třetí třídě a zatím má ještě aktovku co jsme jí koupili do první třídy. S jakým jste spokojeni?
My jsme kupovali o prázdninách dceři, šla do páté a je moc pěkný. https://www.baagl.cz/skolni-batoh-love/,měli jsme od nich i aktovku a super :-)
Ta je moc pěkná, ta by se mi pro ni líbila. A i cena je dobrá, co jsem se jen tak zběžně dívala v obchodech, tak to bylo vše nad 1500 a to se mi nechce dávat, když za tři roky bude chtít zase jiný!
No právě, cena super a kvalita taky :-)
Za nás co se týká školního batohu tak super ergonomický od www.thebag.cz.
Dívala jsem se na ně, mají výběr jak pro holky tak kluky.
My teda také máme od www.baagl.cz jako Rosalinda a jsme moc spokojení. Bylo jich na výběr spousta ale oni měli nejhezčí dětské motivy.
Děkuji za inspiraci holky, už koukám a batůžek vybírám u Baaglu.
Pěkný výběr aktovek mají i v pompu :) vybrala jsem tam pro syna tady tu úžasnou s motivem nasa tak si myslím, že bude nadšený hlavně mají i hodně dopňků se stejným designem, tak si aspoň pozná svoje věci a bude to mít aspoň o něco ulehčené :) www.pompo.cz/product/PG%20A-7700/baagl-nasa-skolni-aktovka-zippy/?lang=cs
Značka baagl je super .. To je pro mě novinka že ji mají i v pompu to se mrknu jaké mají ještě pro holčičky, protože nás od září čeká první třída, tak budeme muset začít už pomalu pořizovat věci ať to neřeím na poslední chvíli :)
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.