Holky, když kupujete dětem dárečky, jaké volíte? Já jsem z té moderní doby docela zoufalá :/ Jako nechci kupovat nějakou elektroniku a podobně :/:?-(
Letos to bude druhým rokem, co budu dárky objednávat ze stejného eshopu, protože se mi osvědčil. Mají tam mega výběr hraček a oblečení pro děti a miluju jejich část vše za 49,-
Potřebovala bych pro syna koupit na Vánoce chytrý telefon. Chci to pro něj jako překvapení, ale nevím jaký tak vybrat pro 16 letého kluka? Jaký se tak hodí?
Jojo, tento shop znám, je super. Jako oni tam ty ceny maji bezvadný všechny, ale za 49 korun se tam dá fakt nakoupit docela dost věcí. A moc hezkých.
Tak pro 16 letého kluka, to tak asi ideálně iPhone ne? Třeba náš syn nic jiného nechce. Díky tomu ani dcera, která je o kousek mladší. Ale prostě co má brácha chce ona přirozeně taky.
iPhone? To nevím no.. Dívala jsem se kolik to stojí a není to teda úplně nejlevnější záležitost.
iPhone nemusíte kupovat funglovku. Jestli chcete koupit iPhone za dobrou cenu, tak mohu doporučit https://www.comfor.cz/revimarket Tady mají nabídku prověřených iPhonu z druhé ruky a dávají na to při koupit ještě i 12 měsíců záruku.
Letos jsem se dostala k eshopu momkids.cz a už mám první várku doma a ještě jsem objednala další, ale to už drobnosti ze sekce vše za 49,- :)
Malá od ježíška dostala tuto knížku https://www.ellamax.cz/zase-budeme-spolu-jedna-kniha-dva-pribehy/ a musím říct, že ta knížka je naprosto kouzelná. Je o holčičce a jejím dědečkovi, kteří nemohou být spolu a stýská se jim. A vy si můžete číst buď o holčičce, nebo o dědečkovi, nebo o obou naráz. Takový formát jsem ještě neviděla. Moc hezká knížka. Tu opravdu doporučuju.
já kupuji podle toho co děti potřebuji. K tomu vždy přihodím nějakou drobnůstku třeba jako medvídky z lipoo.cz nebo něco takového a je to. Zbytečně nerozmazluji
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.