Holky, když kupujete dětem dárečky, jaké volíte? Já jsem z té moderní doby docela zoufalá :/ Jako nechci kupovat nějakou elektroniku a podobně :/:?-(
No, my kupujeme hračky. Ale jen drobnosti. Je nás hodně, takže stačí maličkost a stejně to pak jsou druhý vánoce. Jinak co teda dáváme moc rádi, jsou knížky :)
Knihy taky kupujeme moc rádi. Dokonce jsme i rodině řekli, aby kupovali knížky. Malá má první knížky opravdu od malička a je to vidět. Krásně se na nich učí.
Je to pravda. Jaký knihy kupujete? Říkáš, že se u nich učí. To máte nějaké interaktivní?
Nn, to nejsou. My jsme koupili leporela https://www.presco.cz/velka-leporela/, což jsou obrázkové knížky. Máme tři - pohádky, porche a dopravu. Knížky obsahují obrázky. Malej u nich sedí, kouká, pojmenovává a taky se snaží říkat příběhy. Je to skvělá věc na rozvíjení mluvy a fantazie :)
Holky, kupovala některá z vás tuto knihu https://www.presco.cz/doprava-nad-a-pod-zemi-velkoformatova-rozkladaci-kniha/. Jak je veliká? Je uchopitelná pro děti? Může s ní malej třeba sedět na gauči a mít ji v klíně? A jak se dětem líbí?
Ahoj maminy, já se zase chystám koupit dceři aktovku do první třídy, protože to není úplně malá investice. Zatím s tím nemám zkušenost, doporučíte mi nějakou dobrou?
Ahoj už máte nakoupené dárky na Vánoce pro děti?Mě to ještě čeká a nevím si rady.Uvítám nějaké dobré rady.Mám doma holčičku a chlapečka ve věku 3 a 6 let.
Čauky, chci nějaký dobrý dárek pro syna k vánocům, má rok a půl. Hraček máme doma dost, takže bych raději něco naučného, poradíte mi co mi vymyslet?
Naše dcera má aktovku Zippy Doggie, protože miluje pejsky a ona má na vrchu krásného plyšového pejska. Tuto značku mi doporučila kamarádka, že s ní jsou spokojeni a my tedy také :-D
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.